Skip Navigation
 

Makelaars Ruil

Droomhuis Nederland

Er komt veel op u af bij het kopen van een (tiny) house of andere woonmogelijkheid en misschien zit u wel met diverse vragen. Wat zijn uw woonwensen en wat is financieel mogelijk? Wij helpen u graag met een huis (ver) kopen in Nederland. JPA biedt u een mogelijke oplossing. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Van te voren spreken wij samen met u alles goed door, waardoor het zoeken van de perfecte woning of ander onderkomen in binnen- en/ of buitenland een stuk makkelijker wordt.


Droomlijst
De meeste van de huizen die door ons verkocht worden komen NOOIT in de publiciteit!!! Deze huizen worden verkocht aan kandidaten die op onze woonwens-lijst staan.

Beste lokaties
Wij zoeken & vinden samen met u naar een woonwens voor een realistische prijs.

Wensen & Klanten
Wij hebben een netwerk van huizen in Nederland, die uw mogelijke wensen kunnen vervullen. Er zijn huizen aan het water, midden in de natuur of dicht bij het centrum van de steden.

Luxe & Comfort
Bovendien kunnen wij huizen in de luxe klasse aanbieden met spa en pool. Maar wij hebben ook bescheiden huizen voor u die geen champagneklasse wenst, maar in plaats daarvan van het leven wil genieten.


Gratis Aanmelden