Skip Navigation
 

Makelaars Ruil

Quality Partners

Het onstaan van..


VHM Administratieve & Fiscale dienstverlening is een dienst van Vrijehandelsmarkt voor consumenten en bedrijven.


Keurmerk
De divisie VHM Administratief Voordeel Belastingen & Toeslagen werkt uitsluitend met gerenommeerde administratiekantoren met een jarenlange staat van diensten. Kennis is macht.

Drie kantoren
Wij beschikken hiermee nu ook over een kantoor in de havenstad Harlingen. Leeuwarden en Groningen. Door bundeling van ons landelijk netwerk kunnen wij u per regio van dienst zijn.

Unieke begeleiding & communicatie
Middels een geavanceerd communicatiesysteem bent en blijft u online op de hoogte van de stand van zaken. Bespaar nu en sluit u aan bij deze unieke administratieve en fiscale dienstverlening..

Een afspraak op kantoor of bij u thuis
Afspraken kunnen bij ons op kantoor gemaakt worden. Wilt u liever dat wij naar u toe komen? Dat doen wij graag. Onze dienstverlening kenmerkt zich door flexibiliteit, integriteit, discretie en een servicegerichte aanpak.

Onafhankelijk advies
Wilt u een onafhankelijk advies en een betrokken gesprekspartner ? Belt u ons dan voor een vrijblijvende afspraak. U bent van harte welkom bij VHM in Harlingen.


Klik op de onderstaande links voor het beste advies op maat


Ik zoek Quality Partner

Jongeren laten onnodig veel belastinggeld liggen


Quality partners - Jongeren vragen nauwelijks geld terug van de Belastingdienst en schenken daardoor onbewust miljoenen euro's aan de schatkist.

Belasting terug vragen
Vaak zijn jongeren met een bijbaantje of vakantiebaan ervan op de hoogte dat ze geld kunnen terugkrijgen, maar weten ze niet hoeveel. Daarom laten ze het maar zitten. Ze schenken zo per persoon al snel honderden euro's aan de fiscus.

Jaaropgave vrage aan baas
Uit onderzoek blijkt ook dat jongeren niet begrijpen dat je eerst belasting moet betalen om het vervolgens terug te vragen. Ook krijgen niet alle jongeren een jaaropgave van hun baas.

T-biljet
Een ander punt dat de jongeren afschrikt: 2010 is het eerste jaar dat er geen speciaal Tj-biljet is, waarmee ze tot nu toe makkelijker belasting terug konden vragen. Iedereen moet nu hetzelfde formulier invullen.

Weinig moeite - Jongeren laten geld liggen
"Het is schrijnend dat zo veel jongeren geld laten liggen", zegt voorzitter IJmert Muilwijk van CNV Jongeren. "Zeker nu het kabinet studenten meer wil laten betalen is het gek om je in de schulden te steken, terwijl je in vijf minuten enkele honderden euro's kunt verdienen."

Krijg je geld terug?
Je kunt belasting terugvragen tot vijf jaar terug. Dus heb je in 2006 of later gewerkt en denk je belasting terug te kunnen krijgen? Bij de Belastingdienst kom je er snel achter of je geld terugkrijgt.

Bron: vrijehandelsmarkt