Skip Navigation
 

Heeft U nog Vragen » Boost Maker

Margeboost

De Algemene Financiele Keuring, kortweg de AFK, is het eerste onafhankelijke keurmerk voor consumenten in Nederland op het gebied van geld besparen & verdienen.


Besparen = GELD verdienen
Ondanks dat consumenten de belangrijkste rol spelen binnen onze economie en het sociale alledaagse leven, was er tot op heden geen onafhankelijk keurmerk op het gebied van besparen en inkomen voor een persoonlijke (gezins)situatie.

Gezond en Vitaal
Met dit keurmerk is daar verandering in gekomen, dit om de gehele consumentenmarkt gezond en vitaal te maken.

Een goed voorbeeld
Vanaf heden kan iedereen met een verzekering die 1 jaar loopt, die per direct opzeggen, maar weet ook iedere consument dat. Wie geeft daarin onafhankelijk advies, zonder dat er eigen belang in het spel is.

Oververzekerd
Nederlanders blijken zich graag en vooral veel te verzekeren, met als gevolg dat we oververzekerd zijn. Vanaf vandaag is daar meteen wat aan te doen.

Onmiddelijke opzegging
Verzekeringen die 1 jaar lopen kunnen onmiddellijk worden opgezegd. Stilzwijgende verlenging voor een jaar mag namelijk niet meer. Dat is het gevolg van een gedragscode binnen de verzekeringsbranche.

Discrete besparingsscan
Door middel van een discrete besparingsscan, door 1 van de onafhankelijke en gecertificeerde keurmeesters, kunt u het AFK-keurmerk verkrijgen.

Verbeterpunten
Na de keuring ontvangt u een onafhankelijk en begrijpelijk analyserapport. Hierin leest u hoe op uw vaste lasten kunt besparen en krijgt u tevens inzicht in de mogelijke verbeterpunten.

Corrigeren of repareren
Hierdoor krijgt u de kans om uw persoonlijke situatie te corrigeren of waar nodig te repareren. U heeft daarin blijvend een vrije keus.

Werk om te leven
Het AFK-keurmerk is 1 jaar geldig, maar kan eveneens per halfjaar of per kwartaal worden uitgevoerd. Pak die kans en leef niet om te werken, maar werk om te leven.
Aanvraagformulier en Info AFK-besparing