Skip Navigation
 

Makelaars Ruil » Huis en Hypotheek

Verkooptips HuisEen goede advertentietekst speelt in op de emotie van uw potentiele koper. Hij laat zien wat het betekent om in het huis te wonen.

Er staan vast huizen in de buurt te koop. Als het om hetzelfde type woning gaat vissen de eigenaren in dezelfde vijver als jij. Je kunt ze beschouwen als concurrenten, maar je zou ook kunnen samenwerken.

Vaak wil een huizenkoper wel, maar krijgt hij de hypotheek net niet rond. Dan kun je voorstellen om de woning een periode aan hem te verhuren voordat hij koopt. (huurkoop)

In deze tijd van digitale media is het slim om de papieren media niet te vergeten. En een folder maken is op uw computer helemaal niet moeilijk. Goede teksten en mooie fotos zijn daarbij belangrijk. Uitprinten kan op je eigen kleurenprinter of voor niet veel geld bij een copyshop.

Fotos zijn niet meer weg te denken bij de presentatie van je woonhuis. Videobeelden worden veel minder gebruikt. Een kans dus om je te onderscheiden van de concurrenten. Maak een filmpje van uw onderkomen.

De te-koop borden zijn vaak saai en zakelijk. Je kunt je hiermee dus goed onderscheiden. Maak bijvoorbeeld een collectie met de beste fotos van je woning en zet die in je tuin.

Loof tipgeld uit voor degene die de koper aanlevert. Wat is het je waard dat je huis volgende week verkocht wordt en een jaar later? Vaak best veel. Dit geld kun je ook uitreiken aan degene die met de gouden tip.


Klik hier voor een gratis waardescan